COM FUNCIONA L’ENTITAT:

La Comissió de Festes de Moja és una entitat sense ànim de lucre que treballem desinteressadament amb l’objectiu de fer festes al poble. Concretament, administrem i organitzem les festes tradicionals de Moja.

L’entitat garanteix i dona continuïtat a les Festes Majors  i s’encarrega també de gestionar i administrar les festivitats tradicionals de caire popular, com és per exemple, les Festes del Ball del Most o els Carnavals Infantils. A més a més de treballar amb tot el que comporta fer festes, hem de dir que tenim sort de comptar sempre amb l’ajut de molts veïns i veïnes,  dels nostres amics i familiars i de la col·laboració d’altres entitats del poble, així com del suport de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Però entrant en matèria, us farem una breu explicació de com treballem dins l’entitat.

Som un grup de veïnes i veïns que ens reunim per donar forma a tot un seguici d’idees que se’ns passa pel cap amb l’objectiu de poder fer-les realitat i que el poble de Moja, veïns del municipi, pobles veïns i tothom que vulgui les pugui gaudir. Això implica fer moltes reunions; treballar en els projectes que s’han decidit dur a terme; fer múltiples trucades i correus per cercar pressupostos o fer les pertinents contractacions; buscar donatius per ampliar les propostes; treballar conjuntament amb altres entitats que fan actes dins la programació de Festes del poble; preparar actes in situ perquè tot estigui al detall i tothom estigui còmode i gaudeixi de l’espectacle o activitat que s’ha preparat; etc, etc i un llarg etcètera que n’expliquem de manera resumida perquè no volem avorrir al lector –és a dir, a vosaltres!-. Així doncs, estem en constant actualització de recerca d’idees perquè el nostre àmbit d’actuació sempre és vetllar per la diversió de tots els públics, per a totes les franges d’edats, sense excepció. A vegades plantegem actes familiars i d’altres en seran només pels petits de les cases. Altres es faran pensant en els joves, però d’altres aniran destinats als més grans. Tothom sempre té cabuda en els nostres pensaments.

La nostra línia de treball sempre és respectant les tradicions que són del poble –la qual cosa, si ens permeteu, dir que ens fascina!- i cerquem constanment altres formats d’espectacles o activitats per poder oferir als nostres veïns.

Amb tot això, només ens cal dir que tothom que ho desitgi pot formar part de la Comissió de Festes de Moja o pot venir a col·laborar. Sentim que és patrimoni cultural del poble les Festes que s’hi celebren i quina millor manera de recolzar-ho que participar-hi!