ORÍGENS DE L’ENTITAT:

La història del nostre poble, Moja, és llarga de tradicions. Tradicions festives les quals hem volgut continuar del llegat que ens han deixat els nostres veïns i veïnes i que ens va deixar també tots els membres que van formar part de la Societat Sant Jaume de Moja.

El bon afer de totes i tots ells i la dedicació i empemta que ens han deixat fa que aparesqués, dins un altre marc social, la Comissió de Festes Sant Jaume de Moja, recollint fins a dia d’avui el testimoni heretat de tenir voluntat per continuar treballant per fer festes al poble.

Així doncs, la Comissió de Festes Sant Jaume de Moja es constitueix l’any 2014. Fins aleshores, era un grup de veïnes i veïns i membres d’entitats del poble qui s’encarregaven de gestionar i organitzar amb molt d’esforç per poder fer les Festes Majors i altres festes dins el calendari festiu del Moja.

Des de que la Comissió de Festes de Moja es va formalitzar fins avui, per l’entitat hi han passat diferentes persones, totes compartint la mateixa il·lusió: continuar vetllant per les arrels culturals del poble i perseguir l’ambició que els nostres veïns gaudeixin de grates estones. En l’actualitat, la Junta de la Comissió de Festes la formen veïnes i veïns de Moja de diferentes edats i amb múltiples perspectives de treball per continuar mantenint l’esperit encoratjador del nostre poble.

En definitiva, esperem anar sumant anys i, sobretot, inundem de goig i alegria els carrers quan sigui Festa Major i ens continueu acompanyant  en els actes de totes les festivitats!